Autohandel Castermans Theo: wij kopen al uw rollend materieel

Autohandel Castermans Theo in Deurne is een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in import, export, aankoop en verkoop van rollend materieel. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van al uw voertuigen, van personenwagens tot heftrucks. Wij zorgen steevast voor een snelle en vriendelijke dienstverlening. Autohandel Castermans Theo staat meteen voor u klaar. U moet bij ons geen weken of maanden wachten voor iemand toehapt. Bovendien hoeft u zich ook niet te bekommeren om formaliteiten. Wij doen het allemaal voor u, snel, efficiënt en tegen een scherpe prijs.

Van jonge personenwagens tot oude heftrucks met mankementen

Heeft u een oude wagen te koop of een afgedankt bedrijfsvoertuig staan? Neem dan contact op met Autohandel Castermans Theo. Wij kopen met plezier al uw rollend materieel op: personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, heftrucks en meer. Wij zijn helemaal niet kieskeurig. Nieuw of niet, veel of weinig kilometers, piekfijn of met motorschade en andere mankementen: het mag allemaal. Autohandel Castermans Theo koopt alles en bovendien kunt u steeds rekenen op een eerlijke prijs!

Neem contact op met

Autohandel Castermans Theo

Blijf niet zitten met afgedankte wagens of overbodige trucks. Autohandel Castermans Theo koopt al uw rollend materieel op tegen een eerlijke prijs! Wat u ook verkoopt, bij ons kunt u rekenen op een snelle deal tegen een eerlijke prijs zonder extra kopzorgen. Keuringsattest nodig? Exportdocument? Dat doen wij gewoon allemaal voor u.

Neem telefonisch contact op en laat onze vriendelijke medewerkers u verder helpen.

 

Neem vandaag nog contact op. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken.

Wij helpen u zo snel mogelijk verder.